cialis pas cher

logo-top

Търговия

Търговската дейност на фирма Ерика е една от основните дейности на фирмата. Осъществяваме продажби на едро и дребно на различни стоки от сферата на озеленяването. Стремим се да предлагаме най-актуалните артикули и най-качествените продукти. За тази цел си сътрудничим с водещи фирми и доставчици от страни.

Градински център Ерика предлагана многобройните си клиенти стоки и услуги на изключително високо ниво. Тук ще намерите всичко свързано с интериорното и екстериорно озеленяване на актуални цени и с високо качество. Наши партньори са доказани български производители на керамични изделия , торове и препарати , посадъчни материали. Ерика предоставя на българския пазар вносни материали от Италия , Холандия , Полша и Тайван , като внесените стоки са с доказано и проверено качество. Клиентите получават пълна информация относно грижите и изискванията на отделните видове , както и съвети при избора на растения .

Търговия на едро –Една от основните дейности на фирмата е търговията на едро. Предлагаме отстъпки за всички колеги работещи в областта на озеленяването. Ползотворно си сътрудничим със собственици на цветарски магазини , проектанти –ландшафтни архитекти , интериорни дизайнери и строители.

Партньори

7COLORS